Известие

Collapse
No announcement yet.

Bose и 166?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Такаааааа ИСЦ утре е готово в Пазарджик за 100лв до тук добре.....

---------- Post added at 20:48 ---------- Previous post was at 20:47 ----------

Първоначално публикувано от savoibul Покажи съобщение
    Здравейте.Колега много ясно, че нестава, а ако имаш и стойките хванати за заводските говорителите, даже единия край нямаше да можеш да подадеш през отвора под декоративната решетка (ИЗПРОБВАНО).
    Тогава какво беше решението

Comment

Нещо на чужд език си говорите.Как нещо което е за оригинално вграждане в 166,няма да стане в друга 166?Значи тук става дума за различни по големина високоговорители,тоест мислите ли че са ви дали такива от 166?
      sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Ми няма начин да са други какво печелят да пратят други тези за вратите паснаха от веднаж даже и пищялките смених щото тея които доидоха нямат нищо общо с моите оригинални не че самите басови в вратите имат общо с тези които бях де да знам вече на тях пише сащо алфа ромео с сащите зелени лепенки са

Comment

Нямам предвид че някои лъже!Възможно е да си ти пратили колони от либра примерно,там не знам какви са размерите на кората.Колоните които си сложил същия размер ли са като тези на вратите?Защото моите от вратите не влизат в кората.

Аз например,съм си сложил 8 омови пищялки и саунда е повече от добър,за разлика от 136 к.с. която свири като 20 годишен Веф
          Last edited by Linkestis; d.m.y г., 21:07.
          sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Пищялките сащо са 8 омови но това нее от значение омажа та както казах на тях сащо пише А.Р. за тея от вратите несам пробвал дали ще влязат от зад

---------- Post added at 22:03 ---------- Previous post was at 21:59 ----------

тея за отзад даже са и по големи 6,5 инча маи

Comment

Първоначално публикувано от stevasarev Покажи съобщение
              Такаааааа ИСЦ утре е готово в Пазарджик за 100лв до тук добре.....

---------- Post added at 20:48 ---------- Previous post was at 20:47 ----------

Тогава какво беше решението
              Колега решението е много просто.Сваляш задната седалка, свалш задната облегалка, сваляш двете кори дето покриват колоните на покрива отляво и от дясно.След което спокойно вадиш кората на вън, слагаш си говирителите, които описваш (и съм сигорен, че са същите каквито трябва), но трябва да си намериш стойките, те се монтират с магнитите нагоре към стаклото. Сглобяваш всичко по обратния ред и всичко е както трябва. Колега по мързеливия начин няма да стане, трябва си работа, търпение и време.
              Alfa Romeo 166 3.0 V6 24v 220hp 11/2001г.-Настояща!
              Alfa Romeo 156 1.6TS 120hp 1999г. & Opel Tigra 1.4 16v 90hp 1996г. на жената - Бившите!
              FIAT Bravo 1.2 16v 82hp 10/1999г.-Някога отдавна!

Comment

Нееее за сажаление стоики нямат доидоха без такива стоики ще се обадя утре в моргата да питам пак като са сваляли имало ли ги е или нее ако ги няма ще мисля друго решение

Comment

Те така изглеждат моите под декоративния капак
                  Attached Files
                  Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

Ъ..това не е ли стандартната колона?

Comment

Да така си е фабрично , но колегата може да види нагледно как е монтирана ! И да попитам при Фейса на 166 , на която липсват тези колони има ли поне окабеляване до тях , че искаме да сложим , но рових и май няма

Comment

Тъй де,мисълта ми беше че колони отзад имат само тези с "Босата" система.Тоест тази ти ли си я слагал?

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                          Тъй де,мисълта ми беше че колони отзад имат само тези с "Босата" система.Тоест тази ти ли си я слагал?
                          Не заводски е така колата и звука е лудница ! Много басов е особено на качествено CD , именно заради това и не ми трябва допълнителната туба дето се чуда къде да сабира прахта

Comment

Ясно.Малко отклонение от темата..що не те засичам към Метро вече?

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                              Ясно.Малко отклонение от темата..що не те засичам към Метро вече?
                              Ааа от днеска вече съм пак по маршрута ! Жената беше годишна отпуска пък и болничка за известно време и за тва ! Ще се видим пак с по 140км

Comment

Брееее Тя цялата музика тръгна сега остана само да напасна говорителите които са отзад на кората но и на това ще измислим решението ......върти ми се нещо като полиританова пяна за кората от страна на багажника ииии говорителите там хем ще служи за изолация

---------- Post added at 22:40 ---------- Previous post was at 22:37 ----------

Първоначално публикувано от leketo84 Покажи съобщение
                                Те така изглеждат моите под декоративния капак
                                точно за тея говорители говорим хахахаха само че стоика нямат при мене

Comment

Working...
                                X